loading...
mehremood
مهرموعود بازدید : 15 پنجشنبه 24 دی 1388 نظرات (0)

یک نشریه تخصصی دنیای آی‌تی به نام PCMagazine به قلم یکی از کارشناسان خود ۱۰ پیش‌بینی بزرگ برای جهان آی‌تی سال ۲۰۱۰ کرده است.

EXtdblog.irEX

پیش‌بینی‌های این نشریه بیشتر بر پایه شبکه‌ای شدن کاربران، کوچک‌تر شدن دستگاه‌های سخت‌افزاری و جایگزین شدن فناوری‌های قدیمی با نمونه‌های مدرن انجام شده است.
از میان این پیش‌بینی‌ها ۶ مورد آنها به شرح زیر است:

سال ورود تلویزیون‌های سه‌بعدی

وجود تلویزیون‌های HD دیگر این روزها عجیب و غریب نیست؛ تلویزیون‌هایی که دارای حافظه هستند و برخی کارایی‌های رایانه‌های خانگی را به راحتی انجام می‌دهند. از این‌رو باید برای آینده آنها یک چیز شگفت‌انگیز و تقریبا دست‌نیافتنی پیش‌بینی کرد. البته شاید چیزی که قرار است به آن اشاره کنیم کمی شگفت‌انگیز باشد اما اصلا دست‌نیافتنی نیست.
گام بعدی در دنیای تلویزیون‌‌ها ظهور تصویرهای سه‌بعدی است. اما ظهور این پدیده در تلویزیون‌ها پایان کار نیست، احتمالا در سال آینده رایانه‌های خانگی و کنسول‌های بازی هم از این فناوری هیجان‌انگیز بهره خواهند برد.
با این حال به‌نظر نمی‌رسد با دستگاه‌های فعلی بتوان چنین فناوری‌هایی را به خانه برد. اما سال ۲۰۱۰ سالی است که مسلما تولیدکنندگان به فکر این خواهند افتاد که دستگاه‌هایی را بسازند که بتوانند از فناوری‌های سه‌بعدی استفاده کنند.

تحول در فناوری‌های کنترلی لمسی

از وقتی که تولیدکنندگان موبایل‌ها متوجه شدند می‌توانند به راحتی از حس لامسه انسان برای کنترل دستگاه‌هایشان کمک بگیرند، هر روز شاهد خبر جدیدی در این زمینه هستیم. در واقع این بهترین روش و البته راحت‌ترین روش برای کنترل دستگاه‌های سخت‌افزاری است و حالا که رایانه‌هایی به بازار عرضه شده‌اند که صفحه‌های لمسی دارند به سختی می‌توان از درخواست‌های دیگر مصرف‌کنندگان برای داشتن چنین دستگاه‌هایی چشم‌پوشی کرد.
به‌نظر می‌رسد در سال ۲۰۱۰ بازار چنین دستگاه‌هایی دوبرابر خواهد شد. در کنار آن پیش‌بینی می‌شود کنسول‌های بازی هم استفاده بیشتری از این شیوه کنترل دستگاه‌ها بکنند.
در کنار آن، استفاده از حرکات دست، پا و بدن برای بازی کردن چند وقتی است که طرفداران بسیار زیادی چه در میان کاربران و چه در میان کارشناسان بهداشتی که نشستن بیش‌از اندازه کودکان در پای صفحه‌نمایش‌ها را تقبیح می‌کنند، پیدا کرده است. از این‌رو به‌نظر می‌رسد دنیای بازی‌ها در سال ۲۰۱۰ میزبان بازی‌هایی باشد که بیشتر کاربران را به حرکت در می‌آورد تا شخصیت‌های بازی‌ها را.

سال افول دی‌وی‌دی

دی‌وی‌دی‌ها احتمالا در سال جدید به موضوعی متعلق به گذشته تبدیل خواهند شد. با این حال نمی‌توان گفت در سال جدید کلا دی‌وی‌دی‌ها از یادها خواهند رفت اما امکاناتی که شرکت‌هایی نظیر اپل و نت‌فلیکس عرضه خواهند کرد، قطعا از رونق آن خواهد کاست.
ازاین ‌رو بسیاری از کاربران به اجبار باید به روش‌هایی که شرکت‌های بزرگ برای عرضه فیلم‌ها انتخاب می‌کنند، تن دهند. یکی از این روش‌ها استفاده از جعبه‌های نمایش ویژه‌ای است که شرکت‌ها عرضه می‌کنند. از این دست فناوری‌های نوین می‌توان به اپل‌تی‌وی و تلویزیون‌هایی که قابلیت‌های اینترنتی دارند، اشاره کرد.

سال اوج‌گیری نت‌بوک‌ها (netbook)

نت‌بوک‌ها در سال‌های اخیر به عزیزدردانه‌های صنعت رایانه تبدیل شده‌اند. سال گذشته ۱۰ میلیون دستگاه از آنها فروخته شده و قرار است این میزان در سال جدید به ۳۰ میلیون برسد.باوجوداین‌،به‌نظر می‌رسد فروش این دستگاه‌ها رقمی بیش از این پیش‌بینی باشد.
اما این دستگاه‌ها هنوز به خوبی نمی‌توانند با نوت‌بوک‌ها رقابت کنند. نوت‌بوک‌های فعلی کمی سنگین‌تر و بزرگ‌تر از نت‌بوک‌ها هستند اما در آینده با توجه به روندی که طراحی نوت‌بوک‌ها طی می‌کنند، شاهد عرضه نوت‌بوک‌های سبک‌تر و کم‌عرض‌تری خواهیم بود.
با اینکه این نوت‌بوک‌ها از نت‌بوک‌ها کمی‌گران‌ترخواهند بود اما صفحه‌های نمایش و صفحه‌کلید‌های بزرگ‌تر آنها بیشتر نظر مصرف‌کنندگان را جلب خواهد کرد. از این‌رو نمی‌توان پیش‌بینی کرد در آینده‌ای نزدیک نت‌بوک‌ها جای نوت‌بوک‌ها را بگیرند اما می‌تواند پیش‌بینی کرد سال آینده سال رونق گرفتن این دستگاه‌های کوچک باشد.

تبلت‌ها و مینی‌تبلت‌ها بازار را تسخیر خواهند کرد

با توجه به شایعاتی که درباره تبلت‌های اپل و تعداد مینی‌تبلت‌هایی که قرار است سال آینده به بازار عرضه شود وجود دارد، می‌توان به راحتی پیش‌بینی کرد که سال آینده سال موفقی برای تبلت‌ها و مینی‌تبلت‌ها خواهد بود.
اگر اپل آنگونه که انتظار می‌رود یک تبلت با استفاده از نرم‌افزارهای خود به بازار عرضه کند، می‌توان به راحتی پیش‌بینی کرد که راه جدید در مقابل این دستگاه‌ها باز خواهد شد.
برخی احتمال می‌دهند این دستگاه‌ها در سال جدید با استقبال چندانی روبه‌رو نشود و البته با توجه به فناوری‌هایی که جدیدا در ساخت نوت‌بوک‌ها به کار می‌رود، پیش‌بینی چندان نادرستی هم به‌نظر نمی‌رسد اما با این حال، این دستگاه‌ها در سال جدید قطعا راه خود را خواهند یافت و مشتریان خود را پیدا خواهند کرد.
این پیش‌بینی هم اجتناب‌ناپذیر به‌نظر می‌رسد؛ چون دنیای آی‌تی روز به روز به پرتابل شدن نزدیک می‌شود و همین موضوع است که کارشناسان را به آینده تبلت‌ها و مینی‌تبلت‌ها امیدوار کرده است. مینی‌تبلت‌ها به‌عنوان پایه جدید ای‌بوک‌ها شناخته خواهند شد. مینی‌تبلت‌ها حتی پیش از آنکه پیش‌بینی خاصی درباره آینده آنها در سال جدید میلادی شود مورد توجه افراد خاصی واقع شده‌اند.
این افراد خاص دست‌اندرکاران صنعت نشر هستند. کارشناسان صنعت نشر خیلی زودتر از مصرف‌کنندگان معمولی به توانایی‌های تبلت‌ها و مینی‌تبلت‌ها پی برده‌اند و امیدوارند با استفاده از آنها به‌عنوان یک دستگاه‌پایه، روزنامه‌ها، مجلات و کتاب‌های خود را با قابلیت‌های گرافیکی بالا عرضه کنند.
بسیاری از ناشران بزرگ در حال حاضر با شرکت Adobe همکاری می‌کنند تا برنامه‌های مناسب محتوایی نشریات خود را برای عرضه در مینی‌تبلت‌ها تهیه کنند. از این‌رو می‌توان سال ۲۰۱۰ را سال تجربه‌گرایی برای ناشران و دست‌اندرکاران تهیه سخت‌افزارها و نرم‌افزارها دانست. از این سال همچنین می‌توان در حالتی بسیار خوشبینانه و خیال‌پردازانه که ناشران دوباره کتاب‌ها را به شیوه‌ای جدید منتشر کنند، نام‌برد.

مهرموعود بازدید : 24 پنجشنبه 24 دی 1388 نظرات (0)
در دنیای آی تی بار دیگر روی قله ها نشست و اینبار سکوی برترین مدیر اجرایی جهان را به مدیر اپل اختصاص داد.EXtdblog.irEX

مجله بیزنس هاروارد استیو جابز، مدیر اجرایی اپل را بعنوان برترین مدیر یک دهه اخیر جهان انتخاب نمود. این مجله با محاسبه افزایش سرمایه و سود ناشی از سهام (TSR) یکصد مدیر برتر اجرایی جهان را در حوزه های مختلف انتخاب نمود که استیو جابز از شرکت اپل بعنوان اولین مدیر اجرایی دنیا و برترین مدیر آی تی جهان شناخته شد.
جالب اینجاست که در این لیست نامی از مدیر اجرایی مایکروسافت یعنی استیو بالمر به چشم نمی خورد چرا که در طول ۱۰ سال حکومت وی بر مایکروسافت پس از استعفای بیل گیتس مایکروسافت چندان از نظر مالی و بیزنس رشد نیافته است.
میزان موفقیت شرکت در بازار سرمایه و سود ناشی از سهام و نیز محبوبیت شرکت در جهان از جمله متدلوژی حاکم بر این تحقیق بوده که در نتیجه استیو جابز اپل نفر اول انتخاب شده است. بر اساس محاسبات صورت گرفته اپل بوسیله جابز ۳۱۸۸ درصد رشد داشته است.
جابز که پس از کش و قوس فراوان از سال ۱۹۹۷ مجددا مدیر اجرایی اپل شد سرمایه ۵ میلیارد دلاری را به ۱۵۰ میلیارد دلار رسانده است. گفتنی است اپل ۸ سال پیاپی جایزه بهترین ابداعات دنیای رایانه و آی تی را گرفته و با عرضه آی پاد ، آیفون ، مک بوک و مک بوک پرو خود و شرکتش را جاودانه کرده است.
مجله معروف فوربس نیز استیو جابز را برترین مدیر دهه اول هزاره سوم انتخاب کرده است.
یون جونگ یونگ مدیر اجرایی سامسونگ نفر دوم این لیست با ۱۵۵۹ درصد و ارزش ۱۲۷ میلیارد دلار شد.
جان چمبرز مدیر اجرایی سیسکو – دیگر شرکت آی تی – مقام چهارم را در این لیست از آن خود کرده است.
چمبرز نیز با رشد ۱۰۵۴ درصدی سرمایه شرکت را از ۱۹۹۵ تا کنون به ۱۵۲ میلیارد دلار رسانده است.
مارگارت ویتمن مدیر خارجی سایت ebay‌ تنها زن این لیست نفر هشتم (با تولید ارزش سرمایه و سود ۳۷ میلیارد دلار) شد. اریک اشمیت مدیر اجرایی گوگل نفر نهم ، جان تامپسون مدیر سیمانتک نفر نوزدهم ، تومئو کانبایاشی ژاپنی و مدیر NTT DATA‌ نفر بیست و هشتم و مدیر شرکت کانن در رده ۳۸ ، تیم گوگل نفر ۶۱ از شرکت یاهو ، تام انگیبوس از تگزاس اینسترمنت نفر ۹۵ از جمله مدیران آی تی هستند که در این لیست به چشم می خورند. دنیای آی تی بدلیل ابداع و اختراعات جدید و مرتبط با علم روز خواهان بیشتری داشته و در نتیجه مدیران این بخش با فروش بیشتر سرمایه در گردش و سود سهام و افزایش سرمایه بیشتری نسبت به سایرین داشته اند.

مهرموعود بازدید : 26 پنجشنبه 24 دی 1388 نظرات (0)

افزایش ایمنی شبکه وایرلس، تغییر مداوم رمز عبور و کپی گرفتن از اطلاعات موجود بر روی رایانه از جمله پشنهاداتی است که برای افزایش ایمنی کاربران رایانه در سال ۲۰۱۰ ارائه شده است.

EXtdblog.irEX

افزایش ایمنی شبکه وایرلس، تغییر مداوم رمز عبور و کپی گرفتن از اطلاعات موجود بر روی رایانه از جمله پشنهاداتی است که برای افزایش ایمنی کاربران رایانه در سال ۲۰۱۰ ارائه شده است.
نشریه رایانه ای Which لیستی ۱۰ گزینه ای از دستورالعملهایی که می تواند به افراد کمک کند تا در سال جدید میلادی در هنگام استفاده از رایانه ایمنی بیشتری داشته باشند ارائه کرده است.
این پیشنهادات شامل ایده هایی برای کاهش هزینه ها مانند استفاده از نرم افزارهای آنتی ویروس رایگان و دیگر تجهیزات ایمنی است. به گفته سارا کیدنر دبیر این نشریه در صورتی که کاربران این توصیه ها را به کار بگیرند می توانند آرامش استفاده از رایانه های رایگان را تجربه کرده و هیچ هزینه ای را بابت تعمیر رایانه ها پرداخت نخواهند کرد.

ErrooorTM.CoM| گروه اینترنتی ايران ويج ( ارور سابق )‌ این ۱۰ پیشنهاد و دستور العمل به این شرح ارائه شده اند:
۱- شبکه وایرلس خود را ایمن کنید.
۲- نرم افزار Windows Security Essential مایکروسافت را به عنوان نرم افزار ایمنی رایگان دانلود کنید.
۳- از فایلهای مهم در رایانه خود به صورت متداول بک آپ تهیه کنید.
۴- از حسابهای ایمیلی مانند گوگل یا یاهو استفاده کنید زیرا استفاده از این سرویسها امکان تغییر دادن ISP را افزایش خواهد داد.
۵- کلمه رمز آنلاین خود را به صورت مداوم تغییر دهید.
۶- برای استفاده از راهنمایی های تکنیکی برای تعمیر رایانه خود به شماره های پر هزینه تماس نگیرید. در عوض به دنبال شماره تماسهای ارزان قیمت تر باشید و یا به آدرسهای اینترنتی مرتبط رجوع کنید.
۷- دوستان و خانواده خود را با کمک یک تقویم آنلاین ساماندهی کنید.
۸- برنامه های رایگان آنتی ویروس AVG را دانلود کنید، این کار می تواند سالانه ۴۰ پانود از هزینه های مرتبط با رایانه شما بکاهد.
۹- رایانه خود را به صورت مرتب تمیز کنید زیرا یک صفحه کلید کثیف قادر به نگهداشتن مقادیر بیشتری از آلودگی نسبت به دیگر سطوح آلوده است.
۱۰-در نهایت در صورتی که به دنبال شغل جدیدی هستید از شبکه های اجتماعی و شبکه های آنلاین کاریابی استفاده کنید زیرا توانایی این سایتها نسبت به شیوه های قدیمی کاریابی بسیار بالاتر است.

مهرموعود بازدید : 16 دوشنبه 28 دی 1388 نظرات (0)

تو مي تواني دوستي مرا نپذيري. مي تواني مرا از خود براني. مي تواني روي از من بگرداني و براي هميشه مرا از ديدار خود محروم كني ... من هم مي توانم تو را نبينم. مي توانم روز ها و شبها بدون ديدار تو بسر برم. مي توانم چشمانم را از سر راه تو بگردانم و به سوي تو خيره نشوم. مي توانم زبانم را وادارم تا نام تو را بر خود جاري نكند. مي توانم گوشم را از شنيدن آهنگ صدايت بي نصيب نمايم. ولي ....قلبم.... او ديگر در اختيار من نيست. او تا زنده ام بياد تو خواهد طپيد او در درون خود بخاطر تو خواهد ناليد.

EXtdblog.irEX

مگر ترانه هاي آسماني عشاق و سرودهاي ملكوتي دلباختگان بگوش تو نمي رسد؟
تمام هستي من، چرا دوستم نمي داري؟
وسيله اي جز رابطه اي كه قلب ها را به يكديگر نزديك مي كند ندارم. تصور مي نمايم كه گه گاه به كمان احساسات كسي كه مدتهاست او را فراموش كرده اي پي ببري و اندكي او را بخاطر بياوري.
نمي دانم آيا سزاوارم كه به اين دستاويز اميدوار باشم؟

مگر نمي گفتي قلب تو جايگاه عشق و آرزوي منست؟
مگر نمي گفتي نگاه تو مرا به بهشت مي رساند؟
مگر نمي گفتي زندگاني خويش را براي تو مي خواهم؟
پس چه شد؟ چرا در تاريكي زندگي رهايم ساختي؟
فرشتگاني كه سوگند عشق و وفاداري ترا شنيده اند هنوز با انديشه هاي من بازي مي كنند. بلبلاني كه در كنار دلهاي ما نغمه سرائي كرده اند هنوز در گوشه و كنار زمزمه مي كنند و بر دل دور افتاده من سلام مي گويند.
راستي، آن همه لطف و پاكدلي به كجا رفت؟ چرا سعادتي كه بر هستي من سايه افكنده بود، بدين زودي در تاريكي هاي سرشك و اندوه پنهان گرديد؟ مگر ممكن است دليكه به نور عشق و فضيلت، گرمي و روشني يافته است بدين زودي سرد و خاموش گردد؟

آيا بياد مي آوري آن روزهاي گذشته و آن عهد و پيمان هايي را كه دلهاي ما را بهم پيوست ؟ بدانگونه كه اگر كسي مي گفت اين رابطه را روزگار برهم مي زند، بر او مي خنديديم. مگر تو بمن نمي گفتي كه زندگي را دوست مي داري زيرا من زنده ام؟
از آنچه بر ماگذشته تو را چيزي نمي گويم.... ولي متاسفم بر آن نهالي كه با چه اميدهايش كاشتم و چون زمان گلش، در رسيد آن گل را باد سوزاني خشكاند. آري غنچه عشق ما نشكفته پژمرده شد. اگر فرشته مي تواند آدمي را كيفر كند اين منتهاي شدت كيفر است.
اي كاش گذشته را فراموش مي كردم و به دلخوشي پيشين باز مي گشتم . آيا بياد مي آوري آن روز را كه مي گفتي تو اين لبخند را از لبان فرشته ربوده اي؟ اينك كجايي كه ببيني آن لبخند چه بر سرش آمده
.
خداحافظ

امروز ديگر تو را ترك خواهم گفت. اصرار نكن ديگر نمي مانم. بعد از اين همه كه مرا آزردي حالا در اين دقايق آخر با من مهرباني مي كني؟
اين اشكهاي گرم و سوزاني كه در چشمانم غلتانست با تو چه مي گويند و از من چه مي خواهند؟ جز اينكه تنها وفاداري را آرزو مي كنند؟ ولي من آنها را مايوسانه از خودم مي رانم چون وفايي در تو نميابم. آري مي روم خداحافظ. دوست دارم دور از تو جان بسپارم تا صداي قهقه خندهايت را بگوشم نشنوم.
بگذار بروم و از تو فرسنگها دور باشم. نمي دانم به من چه خواهند گفت در حاليكه با دلي شكسته و پريشان باز مي گردم و با تو چه خواهند كرد آن ناز و عشوه هايي كه تو را مجذوب كرده است. بر دل ها آتش مي زني اما باز گناه را به من نسبت خواهند داد و تقصير را بر گردن من خواهند نهاد. راست است كه يك دل و يك عشق تو را كافي نيست. تو بايد دلها بسوزي. بدبخت من، كه جز يك دل و يك عشق نداشتم
.
خداحافظ، گريه نكن كه باور نمي كنم مرا دوست بداري. شايد اين اشكها بخاطر تنهايي باشد ولي نترس تو را تنها نمي گذارند. اين من هستم كه بايد بگريم. تنها من هستم كه جز تو ندارم، و تو هم مرا نمي خواهي
.
من بايد آه بكشم و اشك بريزم ولي كجا در تو اثر خواهد كرد؟ مي خواهم بروم ديگر اين سوگندها كه در پيشم ياد مي كني و قسم ها كه پي در پي بر زبان مي آوري نخواهد توانست مرا از رفتن باز دارد
.
فراق تو برايم زياد سخت است زياد، ولي بيش از اين تاب بي وفايي و بي مهري هايت را ندارم. كجا برايم عزيز و دوست داشتني تر از كنار تو بود اگر با من كمي مهربان مي بودي؟ حال كه مرا دوست نمي داري، حال كه با من بي وفايي مي كني، حال كه من پناه گاهت نيستم، حال كه.... ديگر خداحافظ
.
آن زمان كه دوستمان مي داشتند، دوستشان نداشتيم. آن زمان كه قدرمان را مي دانستند، قدرشان را ندانستيم و آن زمان كه ما را گرامي مي داشتند، گراميشان نداشتيم. و حال كه به قدر و ارزششان پي برديم آنها هستند كه ما را ترك خواهند گفت. زيرا كاسه صبر هر چه قدر هم كه بزرگ باشد سرانجام روزي لبريز خواهد شد.

منبع: مجموعه نرم افزاری Lord

مهرموعود بازدید : 18 دوشنبه 28 دی 1388 نظرات (0)
هرگز نگو كه دوست داري اگر حقيقتا بدان اهميت نمي دهي.... EXtdblog.irEX

درباره احساست سخن نگو اگر واقعا وجود ندارد .... هرگز دستي را نگير وقتي قصد شكستن قلبش را داري... هرگز نگو براي هميشه وقتي مي داني كه جدا مي شوي... هرگز به چشماني نگاه نكن وقتي قصد دروغ گفتن داري.... هرگز سلامي نده وقتي مي داني كه خداحافظي در پيش است .... به كسي نگو كه تنها اوست وقتي در فكرت به ديگري فكر مي كني.... قلبي را قفل نكن وقتي كليدش را نداري.

منبع: مجموعه نرم افزاری Lord

تعداد صفحات : 43

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 63
  • کل نظرات : 2
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 26
  • آی پی دیروز : 3
  • بازدید امروز : 199
  • باردید دیروز : 4
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 222
  • بازدید ماه : 327
  • بازدید سال : 889
  • بازدید کلی : 10,471